O Ses Türkiye Yeni Sezon

Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu TV8 yavaş yavaş yeni sezonu açmayan başladı ve iddialı programlarını ardı arkasına yayına sokuyor.

Kanalın ağırlıklı olarak yarışma ve spor programları ile ciddi bir reyting elde ettiği zaten herkesçe malum. Zaten Acun Ilıcalı ve ekibinin yıllarca farklı kanallarda yaptığı programların kendi kanalını satın alarak devam ettiği bir süreç ki bu, kanalın en iddialı olduğu ve yayınlandığı gün reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan programların başında O Ses Türkiye isimli ses yarışması geliyor.

O Ses Türkiye yarışmasının en önemli özelliği Ülkemizde kesintisiz olarak devam eden tek müzik yarışması. Kanalın başka müzik programları bile hangi sezon yayınlanırsa yayınlansın bu kadar ilgi görüşmemiş durumda.

Yıldız Tilbe Faktörü

Acun Ilıcalı bu işin mutfağından gelen, yayıncılığa muhabirlik ile başlamış, bu işi son derece iyi bilen bir adam ki formülü ve formatı son derece akıllıca ayarlıyor ve programları bir iki istisna hariç uzun süreli oluyor.

Nitekim bunlardan birisi de O Ses Türkiye yarışması. Yarışmanın Acun Ilıcalıdan sonra değişmeyen tek kişisi Hadise. Hadise sempatikliği, güzelliği, yarışmadaki tavırları ile bu yarışmanın olmazsa olmazlarından.

Hemen akabinde Hadise ile ciddi bir uyum yakalayan Murat BOZ da kendisinin de ifade ettiği gibi şöhretini biraz da bu yarışmaya borçlu olanlardan. Zaman zaman duruşu itibarıyla yaptığı hatalar bile bu yarışma sayesinde temize çekiliyor sanki.

Gökhan için çok söze gerek yok ve ekip son derece uyumlu. Bu sezon aralarına katılan Yıldız Tilbe ne kadar kalır, bu ekibe uyum sağlar mı, reytingi nasıl etkiler ilk bölümlerden bir şey söylemek güç o yüzden bekleyip görmek lazım.