2017 – 2018 Sonbahar Kış Sezonunda Ayakkabı Modası

2017 – 2018 sonbahar kış sezonunda moda olarak yer alacak olan ayakkabı modası da değişimler ile şimdiden kendini göstermeye başladı. Her sezon değişen ayakkabı modası içerisinde bu sonbahar ve kış modası içerisinde oldukça farklı bir etkinin yaşanması da muhtemel olacak. Bazı ayakkabı stillerinde ufak değişimler olurken geçen sezon moda olan bazı modeller yerini sezonda hiç yer almayacak gibi görünüyor.

kadife ayakkabı

kadife ayakkabı

Yeni Sezon Ayakkabı Moda Trendi

Yeni sezon ayakkabı moda trendi arasında geçen sezondan ve ilkbahar yaz sezonunda da birçok ayakkabı modelinde görmeye alıştığımız ve farklılığı ile dikkat çeken topuk uygulamaları yer alıyor. Ayakkabı topuklarında yapılan bu ilham verici ve farklı efektlere sahip olan uygulamaları yeni sezon içinde daha fazla hissedecek gibi görünüyoruz. Özellikle markaların kendi amblemlerini de bu alanda değerlendirme istekleri dikkat çekici olacak.

kış modası

kış modası

Geçtiğimiz sezon içinde yer alan uzun çizmeler yerini diz altı ve büzüşen çizmelere bırakıyor. Farklı renk içerikleri ile yer alacak olan bu modeller özellikle salaş ve bohem stiline yakın olar için oldukça ideal olacaktır.

Bunun yanı sıra yeni sezon içersinde bot ve çizmelerde önden bağlamaları modelleri de göreceğiz son derece asi bir görüntüye sahip olan stillerin yanında yerini alacak tasarımlar ise yaz aylarında da görmeye alıştığımız metalik renklere sahip olan çizmeler ve botlar yer alacak.